top of page
  • Forfatterens bildeEmrik Vatndal

Sekser på terningen på "Show til Dovre faller"!

Jeg har denne våren vært regissør for en flott gjeng i Eidsvoll Amatørteater, som denne gangen skulle prøve seg på noe litt utenfor komfortsonen, nemlig show. Og det med store bokstaver. Jeg var så heldig å komme til dekket bord, en flott gruppe mennesker, morsomme tekster, artige sanger, og alt ferdig utskrevet. Så da var det bare å brette opp ermene og lage show da! Og utifra hva journalisten i Eidsvoll puls skriver, så klarte vi det greit; EidsvollPuls gir terningkast seks til Eidsvoll Amatørteater! Det meste er sagt, men kanskje ikke skrevet om Eidsvoll Amatørteater. Derfor er det fristende å skrive ganske mye om amatørenes forestilling «SHOW til Dovre faller». For her er det mye å ta tak i, og da mener vi i positiv forstand. For maken til sprek og nytenkende 46-åring er det sjelden å se!


I løpet av drøye to timer blir nemlig publikum tatt med på en reise som er fargesprakende, energisk og full av spark i alle retninger. Her blir legevakta i Eidsvoll parodiert med et veldig uventet poeng, mens arkitektopprøret blir gjenstand for en tolkning som du sent vil glemme.

Rundt regnet er det 30 innslag, og vi skal ikke avsløre så mye mer om det som skjer. Det vi heller velger å gjøre er å vise dere noen bilder fra fredagens premiere, og oppfordrer alle til å besøke en av de gjenstående forestillingene. Det kommer du ikke til å angre på!
3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


  • Skuespillerkatalogen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Vimeo - svarte sirkelen
bottom of page